Telefonia IP

Trucades més econòmiques i funcions avançades per a les teves comunicacions

Vols gaudir de trucades més econòmiques i funcions avançades per gestionar les teves comunicacions? Aleshores t’interessa conèixer el nostre avançat servei de telefonia IP.

La telefonia IP és una tecnologia que permet integrar en una mateixa xarxa les comunicacions de veu i de dades. Mitjançant l’ús del Protocol d’Internet (IP per les seves sigles en anglès), la teva empresa pot reduir considerablement la factura telefònica, a la vegada que gaudeixes d’altres avantatges com ara nombroses funcions avançades per a gestionar les comunicacions.

Com funciona?

Ens encarreguem de substituir l’antiga centraleta telefònica i els terminals telefònics de la teva empresa per una centraleta telefònica virtual i telèfons IP que et permeten poder realitzar i rebre trucades a través d’Internet.

Pots disposar de tantes línies i extensions com necessitis, mantenir els números de telèfon actuals de la teva empresa i a més a més gaudiràs d’altres avantatges.

Què necessites?

Per implementar la telefonia IP a la teva empresa, només et calen tres coses:

Per implementar la telefonia IP a la teva empresa, només et calen tres coses:

CENTRALETA VIRTUAL
Canvia la teva antiga centraleta per una centraleta telefònica virtual allotjada en el núvol. Permet gestionar les comunicacions de veu i dades de manera més eficient, sense ocupar un valuós espai a les oficines de la teva empresa.
TELÈFONS IP
Els nostres terminals de telefonia IP tenen un disseny modern que dóna la millor imatge del teu negoci. Són molt fàcils d’utilitzar i inclouen un munt de noves funcions que milloraran la productivitat de l’empresa.
SOFTWARE DE TELEFONIA IP
El software gestiona la xarxa de telefonia IP per garantir la màxima qualitat de servei en tot moment. Pots accedir a les funcions del teu telèfon IP des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil amb el teu nom usuari i clau d’accés.

A Cingles Comunicacions ens ocupem de retirar la teva centraleta i els telèfons vells, instal·lar la nova centraleta telefònica virtual i els telèfons IP, configurar les línies i els serveis avançats, i formar els usuaris de la teva empresa per a utilitzar-los. No t’hauràs de preocupar de res!

avantatges-de-la-telefonia-ip

Avantatges

Paga fins a un 50 % menys en comparació amb el cost anterior de la teva centraleta i les línies de telèfon. Demana’ns un estudi gratuït per saber quan et pots estalviar.

Gaudeix de trucades de gran qualitat amb la tecnologia IP més avançada. També pots contractar la connexió a Internet amb les nostres solucions per a autònoms i empreses

Desfés-te de la teva vella centraleta telefònica i dels terminals antics; te’ls canviem per una centraleta telefònica virtual i telèfons IP més avançats i molt fàcils de fer servir.

Controla fàcilment en tot moment el consum telefònic, l’historial de trucades, etc. Només has d’accedir a la teva àrea privada del lloc web de Cingles Comunicacions.

Augmenta o redueix el nombre de línies, extensions i terminals segons l’evolució del teu negoci. Ens adaptem a tu per acompanyar-te en cada etapa de la teva empresa.

Estigues sempre disponible al teu número de la feina: pots fer i rebre trucades des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil amb el mateix número encara que estiguis fora.

Sense compromís de permanència: el contracte de telefonia IP es renova mes a mes.

Funcions avançades

Tarifa plana de trucades locals, nacionals i internacionals.

Fes i rep trucades des d’un ordinador o dispositiu mòbil amb el mateix número.

Marcació ràpida amb tecles programables i marcació amb un clic (Click-to-Call).

Identificació gratuïta de les trucades entrants.

Bústia de veu personalitzada per a cada extensió.

Trucades en grup, teleconferències i videoconferències.

Desviament de trucades i gestió de cues de trucades.

Consulta les trucades rebudes des de qualsevol lloc.

Agenda de telèfons i llibreta de contactes.

Servei de fax digital (eFax).

Estàs preparat per fer un salt cap a la comunicació del futur?