Comprova la cobertura de la fibra óptica

Treballem cada dia per fer arribar la nostra connectivitat al màxim de clients possible. Estem desplegant una xarxa de fibra òptica d’última generació, amb altes velocitats simètriques i mínima latència, perquè tinguis la connectivitat que es mereix la teva empresa o llar.

Indica i selecciona la teva adreça a continuació i et confirmarem a l’instant si la nostra xarxa de fibra òptica està disponible o si arribarà pròximament.

TENIM FIBRA A LA TEVA ADREÇA

Contracta Internet amb fibra òptica i navega a una velocitat de 300 Mb simètrics amb la nostra xarxa pròpia. També pots escollir una tarifa de fibra + mòbil al millor preu!

Vols més informació?

Omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre les nostres tarifes d’Internet i mòbil.

No et perdis la nostra Tarifa Trio

T’oferim un paquet de comunicacions integrals que cobreix totes les teves necessitats: Internet amb fibra òptica, línia fixa per a trucades nacionals i a mòbils i una línia mòbil amb la millor tarifa. Amb la Tarifa Trio ho tindràs tot, amb la qualitat de servei que ens caracteritza.

tarifa

TRIO
300Mb

45,85

€/mes

tarifa

TRIO
600Mb

49,85

€/mes

tarifa

TRIO
1Gb

55,85

€/mes

Necessites fibra pel teu negoci?

Dona un nou impuls a la teva empresa o negoci amb serveis de comunicacions fiables i de qualitat al millor preu. Els nostres plans per a negocis i pimes, t’ofereixen la solució adequada a les teves necessitats.

Tarifa Negoci
Tarifa Pime

LA NOSTRA XARXA DE FIBRA ÒPTICA ESTÀ A PUNT D’ARRIBAR A LA TEVA ADREÇA

La nostra xarxa pròpia de fibra òptica continua creixent i molt aviat estarà disponible a la teva adreça perquè puguis gaudir de la millor connexió a Internet.

Vols més informació?

Emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu per avisar-te quan el nostre servei de fibra òptica estigui disponible a la teva adreça.

Mira quines tarifes de mòbil tenim per a tu.

Oi que tries un telèfon mòbil que s’adapti a les teves necessitats? Doncs ara també pots escollir una tarifa de mòbil a la teva mida: al millor preu, amb les trucades i l’Internet que et calguin, sense permanència i seleccionant la xarxa que vulguis.

LA NOSTRA XARXA DE FIBRA NO ESTÀ DISPONIBLE A LA TEVA ADREÇA

Tot i que treballem constantment per ampliar la nostra xarxa pròpia de fibra òptica, aquest servei encara no ha arribat a la teva adreça.

Vols més informació?

Emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu per informar-te de les nostres tarifes de mòbil i altres serveis que et podem oferir actualment.

Mira quines tarifes de mòbil tenim per a tu.