Responem a les preguntes més freqüents sobre com gestionar les altes de telefonia mòbil, instal·lacions de fibra òptica i altres serveis durant l’alerta per la Covid-19

Aquests dies molta gent s’està adonant de la importància de tenir una bona connexió de fibra òptica per evitar la saturació de les xarxes, així com parlar tot el que vulguin i navegar amb el mòbil sense pagar de més. Si estàs pensant a canviar a un servei de fibra òptica o de telefonia de Cingles Comunicacions per a la teva llar o empresa, això és el que et cal saber.

 

Puc contractar un servei de telefonia mòbil amb un nou número durant el confinament?

Sí, no hi ha cap problema. Durant el confinament, pots seguir contractant els nostres plans de telefonia mòbil per a particulars, autònoms i empreses, així com el servei de telefonia IP. Escull una de les nostres tarifes de telefonia mòbil ja predefinides o crea la teva pròpia tarifa a mida.

Gaudiràs de l’abast i la qualitat de la cobertura de la xarxa 3G i 4G de Movistar o Orange al millor preu.

També pots contractar els nostres serveis extra com la Doble SIM, còpia de la SIM, IP Fixa o transferència de trucades. L’alta es realitza a través del nostre telèfon 900181776 o per mail al info@cinglescomunicacions.com i podràs venir a les nostres oficines a recollir la targeta SIM.

 

Puc fer una portabilitat del meu número de telèfon durant l’alerta sanitària pel coronavirus?

Per ordre del Govern d’Espanya, les portabilitats de telefonia mòbil i fixa queden congelades durant el període d’Estat d’Alarma. Si vols portar el teu número a Cingles Comunicacions, pots iniciar la gestió igualment per telèfon o email i farem el tràmit tan aviat com sigui possible.

Si no vols esperar per gaudir de les millors tarifes i altres avantatges de Cingles Comunicacions, pots contractar el teu servei de telefonia mòbil amb un número de telèfon nou i realitzar la portabilitat del teu número antic més endavant. T’ajudarem a fer la gestió quan vulguis.

 

Puc contractar un servei d’Internet amb fibra òptica que requereixi instal·lació?

Sí, sense cap problema. Durant el període de confinament, pots seguir contractant els nostres serveis d’Internet amb fibra òptica, telefonia mòbil per a particulars, així com els nostres paquets de telefonia i Internet per a empreses Negoci o Pime. Si el servei requereix una visita dels nostres tècnics per a realitzar la instal·lació, ho farem sempre d’acord amb les recomanacions vigents i seguint totes les normes d’higiene i seguretat.

A Cingles Comunicacions, la seguretat dels nostres clients i empleats és el més important i ens la prenem molt seriosament per evitar qualsevol risc durant les visites d’instal·lació.

 

Quines mesures de seguretat segueixen els instal·ladors de Cingles Comunicacions?

Els nostres instal·ladors han rebut formació específica per garantir la màxima seguretat i higiene durant els serveis d’instal·lació. Totes les visites es realitzen amb cita prèvia i els nostres tècnics van equipats amb guants, mascareta i mono, que es llencen en acabar la visita. També es desinfecten les mans amb sabó i agua o gel hidroalcohòlic abans i després de cada visita.

En tot moment mantenen la distància de seguretat d’1,5 metres amb el client i eviten tocar qualsevol superfície que no sigui necessària per fer la instal·lació. Tampoc comparteixen amb el client, o la resta de persones que es trobin al lloc de la instal·lació, cap mena d’equipament informàtic (teclats, ratolins, telèfon, eines i similars). Ni tan sols hauràs de signar o tocar papers, perquè tota la documentació es gestiona amb dispositius mòbils i rebràs una còpia de tots els documents al correu electrònic que vas indicar en el moment de contractar el servei.

 

Quines mesures de seguretat haig de seguir durant la visita dels instal·ladors de Cingles Comunicacions?

Et recomanem estar pendent de l’hora de la visita per obrir la porta al nostre tècnic de seguida i evitar esperes en zones comunes com portes d’entrada, portals, replans i ascensors.

Abans de la visita, procura enretirar de la zona on es farà la instal·lació qualsevol element innecessari o que pugui dificultar la seva feina, com ara mobles, objectes decoratius, etc. Posteriorment, neteja i desinfecta l’espai, rentant-te bé les mans quan acabis.

Després de la visita, neteja i desinfecta la zona on s’ha realitzat la instal·lació, així com el router i altres equipaments que t’haguem instal·lat (amb un drap lleugerament impregnat amb alcohol o desinfectant; no facis servir aigua, sabó ni líquids). Renta’t bé les mans quan acabis.

Durant la visita, mantingues la distància de seguretat (1,5 metres) amb el nostre tècnic i assegura’t que la resta de persones de l’habitatge o oficina també la respecten. Abans i després de la visita de l’instal·lador, et recomanem ventilar bé la zona on hagi treballat.

 

Quines mesures de seguretat haig de seguir per rebre un paquet de Cingles Comunicacions?

En col·laboració amb els nostres proveïdors de missatgeria, hem pres totes les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat i higiene en els nostres lliuraments.

Si estàs esperant un enviament de Cingles Comunicacions amb la teva nova SIM, un duplicat de la targeta, un router de substitució o qualsevol altre article, aproximadament 24 hores abans rebràs un missatge SMS o de WhatsApp indicant la data de lliurament i amb un enllaç a les recomanacions de seguretat.

Els missatgers amb qui treballem porten mascareta i guants, a més a més de mantenir sempre la distància de seguretat d’1,5 metres amb els nostres clients.

Per a major seguretat, el missatger dipositarà el paquet a terra o a l’estora de la porta perquè el recullis quan hagi marxat. Quan recullis el paquet, et recomanem fer-ho amb guants i desinfectar la seva superfície amb un drap impregnat amb alcohol o lleixiu.

També t’aconsellem obrir el paquet tan bon punt el rebis i dipositar la caixa, el sobre, la bossa o altres embalatges al cubell de reciclatge corresponent. Després, renta’t bé les mans amb aigua i sabó abans de tocar el mòbil o qualsevol altra superfície de casa o l’oficina.

 

Tinc símptomes compatibles amb la Covid-19 o persones malaltes al meu entorn i espero la visita d’un instal·lador o el lliurament d’un enviament de Cingles Comunicacions. Què faig?

Si tens qualsevol sospita d’estar malalt o recentment has estat en contacte amb pacients de Covid-19 i esperes una visita o lliurament de Cingles Comunicacions, posa’t en contacte amb nosaltres com més aviat millor al telèfon gratuït 900 181 776 o el correu electrònic info@cinglescomunicacions.com. Per la teva seguretat i la dels nostres empleats i missatgers, posposarem la visita o el lliurament fins que hagi passat un període de quarantena d’15 dies.

T’agraïm molt la teva col·laboració i el seguiment d’aquestes recomanacions per poder seguir gaudint dels serveis de Cingles Comunicacions, evitant qualsevol risc per a la salut de tots.

Si tens cap dubte sobre aquestes recomanacions, contacta i t’atendrem amb molt de gust!

Articles recomanats