A Cingles Comunicacions seguim treballant amb normalitat des de l’inici de la pandèmia causada per la COVID-19. Per tal de garantir la màxima protecció dels nostres clients i instal·ladors, hem implementat una sèrie de mesures de seguretat en totes les instal·lacions que fem a domicili.

La situació provocada pel coronavirus ha disparat la demanda dels nostres serveis de fibra òptica per a empreses i particulars. Però alguns clients es poden preguntar: és segur deixar entrar a un instal·lador de fibra òptica a la meva casa o oficina, davant el possible risc de contagi que suposen els contactes socials? T’expliquem com garantim la teva seguretat i la dels nostres treballadors.

El teletreball, l’educació a distància i els nous models de negoci digitals fan que cada cop més clients es passin a la connectivitat d’alta qualitat que ofereix la nostra xarxa pròpia de fibra òptica. Són molts els usuaris que estan descobrint els avantatges que suposa poder gaudir de comunicacions de qualitat en uns moments en què les xarxes de telecomunicacions estan més saturades que mai. A més a més d’oferir facilitats per a la contractació dels nostres serveis, des de Cingles Comunicacions estem fent un important esforç per atendre totes les sol·licituds d’altes i portabilitats amb la màxima rapidesa i seguretat possibles.

Si t’estàs plantejant contractar algun dels nostres serveis d’Internet amb fibra òptica o packs d’Internet i telefonia mòbil i fixa, pots fer-ho amb tota la confiança. A continuació t’expliquem les mesures que hem adoptat per garantir la protecció dels nostres clients i instal·ladors en totes les instal·lacions i enviaments.

 

Mesures de prevenció de la COVID-19 en les instal·lacions de fibra òptica

A Cingles Comunicacions treballem exclusivament amb un equip d’instal·ladors propi, que han rebut formació per adaptar la seva manera de treballar durant les visites d’instal·lació a domicilis i empreses.

Per començar, les visites es realitzen únicament amb cita prèvia. Un cop hagis contractat el servei a la nostra pàgina web, et notificarem amb antelació el dia i hora en què els nostres tècnics vindran a realitzar la instal·lació. Tot el nostre personal instal·lador porta mascareta com és preceptiu en els contactes socials. A més a més, tant abans com després del servei, es desinfecten les mans amb gel hidroalcohòlic o se les renten amb aigua i sabó. Els clients que ho necessitin (per exemple persones grans o pacients de risc) també poden demanar que els instal·ladors de Cingles Comunicacions facin servir equips de protecció individual (EPI) addicionals, com ara guants i granotes d’un sol ús per a una major protecció.

Durant la instal·lació, els nostres tècnics mantenen una distància de seguretat d’1,5 metres com a mínim amb el client. També porten les seves pròpies eines i equips informàtics, evitant tocar qualsevol superfície que no sigui imprescindible per realitzar la instal·lació. Per facilitar la seva feina, abans de la visita et recomanem enretirar els mobles i objectes de decoració que hi pugui haver a la zona on s’ha de fer la instal·lació (caixa de comunicacions o connexions telefòniques). També et demanarem que el nostre tècnic tingui un únic interlocutor durant tota la visita per tal de reduir al mínim els contactes socials.

Deixem els nostres dispositius de fibra òptica totalment configurats i operatius després de cada visita, de manera que no hauràs de tocar per res els equips instal·lats, ni usar CD d’instal·lació o similars.

Per higiene i responsabilitat mediambiental, també treballem amb documentació sense paper: tots els documents es gestionen amb dispositius mòbils i no hauràs de signar ni quedar-te cap paper. En comptes d’això, rebràs una còpia de la factura i el contracte de Cingles Comunicacions al teu correu electrònic.

Finalment, et recomanem que després de la visita netegis i desinfectis la zona on ha treballat el nostre instal·lador, però evitant tocar els equips instal·lats per no afectar-ne la configuració realitzada.

 

Mesures de prevenció de la COVID-19 en els enviaments de paquets

En alguns dels serveis de Cingles Comunicacions, no cal una visita dels nostres instal·ladors, però és possible que t’hàgim d’enviar un paquet a la teva oficina o domicili. Per exemple, si necessites un router de substitució per al teu servei de fibra òptica. En aquests casos, també et garantim la màxima protecció.

Per començar, tots els enviaments de Cingles Comunicacions són preparats a les nostres oficines per part de personal propi que segueix totes les mesures de seguretat necessàries: mínima manipulació dels productes, ús de mascareta en tot moment, rentat o desinfecció periòdiques de les mans, etc. Els enviaments els realitzem mitjançant empreses de missatgeria segura, que mantenen protocols de seguretat i higiene similars al llarg del procés de recollida, classificació i distribució dels enviaments.

Aproximadament 24 hores abans del lliurament, rebràs un missatge SMS o de WhatsApp confirmant la data i hora aproximades del lliurament. Els missatgers que realitzen les entregues en nom de Cingles Comunicacions sempre porten mascareta, a més a més de mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres. També poden oferir-te solucions alternatives, com ara deixar el paquet a l’entrada o a l’ascensor. Et recomanem recollir el paquet amb mascareta i guants i desinfectar-ne la superfície amb alcohol o lleixiu. Una altra opció és deixar el paquet en repòs durant 24 hores abans de manipular-lo.

A continuació, ja pots obrir el paquet, extreure el contingut i dipositar l’embalatge o caixa en el cubell de reciclatge que pertoqui. Tots els equips que enviem són nous i van amb l’embalatge de fàbrica, per tant ningú els ha manipulat durant l’enviament. De tota manera, després de connectar l’equip de substitució et recomanem rentar-te les mans amb aigua i sabó o també pots manipular-lo amb guants d’un sol ús.

Si tens cap dubte sobre els nostres procediments d’instal·lació, contacta i t’informarem encantats.

 

Articles recomanats