La decisió responsable de les famílies quedant-se a casa per aturar els contagis i frenar l’expansió del COVID 19 ha fet que haguem detectat un augment notable del consum de dades a la nostra xarxa de fibra òptica i del trànsit de veu en la telefonia mòbil. No obstant, amb CINGLES COMUNICACIONS podeu seguir gaudint dels nostres serveis de telecomunicacions amb la tranquil·litat que:

1)      Pel que fa al servei de FIBRA ÒPTICA

  • La connexió a internet que us oferim us l’entreguem amb fibra òptica pròpia, estesa per nosaltres i dedicada exclusivament als clients de CINGLES COMUNICACIONS (nosaltres no cedim l’ús de la nostra infraestructura a tercers operadors).
  • Som una operadora de km.0  i això vol dir que els nostres operaris es troben molt a prop vostre per a resoldre qualsevol incidència que pugueu tenir.
  • El nostre node central de telecomunicacions està ubicat a Caldes de Montbui i el subministrament i capacitat de connectivitat la tenim garantida a través de Xarxa Oberta de Catalunya.
  • Us oferim amples de banda de 300 i 600 Mb sense restriccions i amb una latència molt reduïda que us permetran teletreballar des de casa i alhora gaudir de les vostres sèries, pel·lícules i jocs d’ordinador tant en streaming com en les diverses plataformes de continguts.
  • Amb el nostre servei WIFI 100×100 us garantirem el 100% de la cobertura WiFi a tot l’habitatge/local i estances interiors del vostre domicili mitjançant la instal·lació d’uns terminals per part nostra i del serveis de posta en marxa i postvenda.

2)      Pel que fa al servei de TELEFONIA MÒBIL

  • Treballem amb cobertura de telefonia mòbil de primer nivell tant de Movistar com d’Orange i per això us seguirem oferint:
  • Una cobertura òptima i qualitat de les trucades,
  • La continuïtat en els serveis de dades mòbils i SMS,
  • La garantia que l’arquitectura de xarxa i els sistemes que utilitzem estan  plenament preparats per fer front a aquest augment del trànsit.

No obstant tot l’anterior i donada la situació excepcional d’aquests dies us animem a que feu un ús racional i responsable de les xarxes.

Quedem a la vostra disposició i us desitgem molta força i salut a vosaltres i a les vostres famílies.

Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per a mantenir-vos contínuament actualitzats.

Molt atentament,
CINGLES COMUNICACIONS

Articles recomanats