ARA EL NOSTRE PACK TRIO PLUS ESTÀ EN PROMOCIÓ

Descobreix la Tarifa Trio +

Amb la Tarifa Trio+, tindràs fibra òptica, telèfon fix i telèfon mòbil en un mateix pla, al millor preu. Així tota la família podrà navegar per Internet a màxima velocitat i fer totes les trucades que necessiti. Sense permanència, sense tarifa d’instal·lació, sense sorpreses en la factura.

Tarifa Trio Plus

La tarifa amb què ho tindràs tot

Amb la Tarifa Trio+, tot està inclòs: Internet amb fibra òptica de 600 Mb, línia fixa amb trucades il·limitades i línia mòbil amb 40 GB per quan estiguis fora de casa.

FIBRA ÒPTICA DE 600Mb

Navega per Internet com mai ho has fet amb la nostra connexió de fibra òptica simètrica de 600 Mb reals, que farà que les pàgines i els serveis en línia volin a la teva pantalla.

LÍNIA FIXA AMB TRUCADES IL.LIMITADES*

No renunciïs a tenir telèfon fix a casa: amb la nostra Tarifa Trio+, podràs fer totes les trucades que vulguis des del telèfon de la teva llar.

LÍNIA MÒBIL AMB 40 GB I TRUCADES IL.LIMITADES**

Truca i navega per Internet tot el que vulguis quan estiguis fora de casa amb la teva línia mòbil de 40 GB. Pots triar la xarxa amb millor cobertura a la teva zona i afegir els extres que necessitis.

* Superats els 1.500 minuts s’aplicarà la següent tarifa: fixes: 0,004 €/min i mòbil 0,015 €/min

**Cobertura Movistar: Superats els 6.000 (només TARIFA CORRE) o 3000 (ALTRES TARIFES) minuts s’aplicarà la següent tarifa: 0,06 €/min · 0,242 €/establiment de trucada · 0,145 €/SMS · 0,738 €/SMS internacional. (iva inclòs).  

Cobertura Orange: Superats els 3.000 minuts s’aplicarà la següent tarifa: 0,084 €/min · 0 €/establiment de trucada · 0,097 €/SMS · 0,24€/SMS internacional. (iva inclòs).

Promoció especial per a la Tarifa Trio+

Si contractes abans del 30 d’abril la Tarifa Trio+, a més de tenir internet amb fibra òptica de 600Mb i la línia fixa, la línia de mòbil és de 80Gb i sense cap cost addicional!. No esperis més i contracta la Tarifa Trio+ ara!

Tarifa Trio Plus
Tarifa Trio Plus
blanc

Contracta ara la Tarifa Trio +

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Wifi 100x100

Aprofita al màxim la teva tarifa d’Internet i telefonia amb les opcions que t’oferim, com ara passar la teva fibra òptica a 600 MB simètrics o fer que la connexió sense fils arribi a tots els racons de la teva llar mitjançant el servei Wifi 100×100.

EL NOSTRE WIFI ALLÀ ON SIGUIS TU

Et garantim el 100% de la cobertura WiFi a tot l’habitatge o local

  • Cobertura fins a 300 metres quadrats.
  • Instal·lació gratuïta al domicili o local.
  • Control dels dispositius connectats al router.
  • Suport tècnic.
  • Suport i ajuda des del núvol.

Per només 5€/mes