Benvolgut client:

Fa unes setmanes es va anunciar que les trucades al 061, el telèfon del Servei d’Urgències i Emergències Sanitàries de Catalunya, seran gratuïtes mentre duri l’Estat d’Alarma.

Concretament, no es pot cobrar cap import per aquestes trucades des del passat 13 de març. Fins ara, les trucades al 061 tenien un cost variable en funció de cada operador de telefonia.

A Cingles Comunicacions aplaudim aquesta iniciativa per facilitar l’accés a la informació sanitària. I l’estem aplicant a tots els nostres clients més enllà de la data indicada pel Govern, perquè abans del 13 de març també es van fer moltes consultes al 061 sobre la Covid-19.

Per tant, totes les trucades realitzades pels nostres clients al 061 des del passat 1 de març (i no des del 13 de març, que és el mínim que estableix l’ordre governamental) es reflectiran a cost 0 en la seva factura. En el cas de les trucades que ja van ser realitzades i facturades al mes de març, abans que s’anunciés la gratuïtat del servei, l’import cobrat s’abonarà a la factura d’abril.

Aprofitem per agrair-te de nou la teva confiança en Cingles Comunicacions i quedem a la teva disposició al 900 181 776 i a www.cinglescomunicacions.com per a qualsevol consulta.

Atentament,

Direcció General
CINGLES COMUNICACIONS

Articles recomanats