Internet amb Fibra Òptica

Navega per Internet com mai ho has fet amb la velocitat i fiabilitat del nostre servei de fibra òptica propi. Notaràs la diferència!

A Cingles Comunicacions t’oferim una connexió d’Internet per fibra òptica simètrica. Això vol dir que la velocitat de pujada i de baixada és la mateixa, sense lletra petita. Pots triar entre fibra òptica simètrica de 300 Mb, de 600 Mb o 1 GB. Tu elegeixes!

Tarifa Single / Només Fibra

tarifa

SINGLE
300Mb

29,75

€/mes

tarifa

SINGLE
600Mb

33,75

€/mes

tarifa

SINGLE
1Gb

39,75

€/mes

Tarifa Duo / Fibra + Línia Fixa

tarifa

DUO
300Mb

35,85

€/mes

tarifa

DUO
600Mb

39,85

€/mes

tarifa

DUO
1Gb

45,85

€/mes

Tarifa Trio /
Fibra + Línia Fixa trucades il·limitades* + Línia mòbil 50gb amb trucades il·limitades*

tarifa

TRIO
300Mb

45,85

€/mes

tarifa

TRIO
600Mb

49,85

€/mes

tarifa

TRIO
1Gb

55,85

€/mes

* Consultar condicions al nostre web o trucant al 900 181 776 – Línia mòbil addicional a les tarifes Single, Duo i Trio – Tots els preus tenen l’IVA inclòs.

Si estàs interessat en la nostra fibra, contacta amb nosaltres.

AMB CINGLES COMUNICACIONS TOT SÓN AVANTATGES

T'ho posem fàcil

Instal·lació gratuïta

Contracta la teva fibra òptica amb nosaltres i els nostres tècnics propis s’encarregaran de la instal·lació i configuració, sense cap cost.

Sense permanència

No obliguem ningú a estar amb nosaltres: pots donar-te de baixa quan vulguis, però estem segur que quan provis la nostra fibra et quedaràs!

Fibra pròpia

Estem desplegant un servei de fibra òptica propi, d’ús exclusiu per als nostres clients, que et garanteix la màxima velocitat i fiabilitat.

Proximitat

Som un operador local i sempre estem a prop teu per ajudar-te a resoldre qualsevol dubte o problema que tinguis. T’escoltem!

Consulta el nostre carrerer

Esbrina si la nostra xarxa de fibra òptica està disponible a la teva casa o negoci, o bé arribarà pròximament.

PROTOCOLS DE SEGURETAT

Quines mesures de seguretat segueixen els instal·ladors de Cingles Comunicacions?

Els nostres instal·ladors han rebut formació específica per garantir la màxima seguretat i higiene durant els serveis d’instal·lació. Totes les visites es realitzen amb cita prèvia i els nostres tècnics van equipats amb guants, mascareta i mono, que es llencen en acabar la visita. També es desinfecten les mans amb sabó i agua o gel hidroalcohòlic abans i després de cada visita.