Internet amb Fibra Òptica

Navega per Internet com mai ho has fet amb la velocitat i fiabilitat de la nostra xarxa de fibra òptica pròpia. Notaràs la diferència!

TU TRIES

Quina velocitat necessites?

Tots els operadors anuncien ofertes de fibra òptica amb grans velocitats, però… quants compleixen realment el que prometen?
A Cingles Comunicacions t’oferim una connexió d’Internet per fibra òptica simètrica. Això vol dir que la velocitat de pujada i de baixada és la mateixa, sense lletra petita.
Pots triar entre fibra òptica simètrica de 300 Mb o de 600 Mb. Tu elegeixes!

El doble de ràpid per només 6€ addicionals al mes

La fibra òptica simètrica de 300 Mb és adequada si fas un ús moderat d’Internet, per navegar en pàgines web d’informació, botigues en línia, etc. i usar puntualment alguns serveis en línia poc exigents.

En el cas que siguis un usuari intensiu d’Internet, si fas servir serveis de streaming de vídeo, videojocs en línia o hi ha diversos usuaris d’Internet a casa, et recomanem la fibra òptica simètrica de 600 Mb, que et garantirà la velocitat i rendiment que necessites.

Mapa Fibra
Mapa Fibra
300 Mb
CIN

TARIFA SINGLE
300Mb

FIBRA ÒPTICA

Per 33,75€/mes

(IVA inclòs)

CIN

TARIFA DUO
300Mb

FIBRA ÒPTICA + LÍNIA FIXA

Per 43,25€/mes

(IVA inclòs)

600 Mb
CIN

TARIFA SINGLE +
600Mb

FIBRA ÒPTICA

Per 39,75€/mes

(IVA inclòs)

CIN

TARIFA DUO +
600Mb

FIBRA ÒPTICA + LÍNIA FIXA

Per 49,25€/mes

(IVA inclòs)

AMB CINGLES COMUNICACIONS TOT SÓN AVANTATGES

T'ho posem fàcil

Instal·lació gratuïta

Contracta la teva fibra òptica amb nosaltres i els nostres tècnics propis s’encarregaran de la instal·lació i configuració, sense cap cost.

Sense permanència

No obliguem ningú a estar amb nosaltres: pots donar-te de baixa quan vulguis, però estem segur que quan provis la nostra fibra et quedaràs!

Fibra pròpia

Estem desplegant una xarxa de fibra òptica pròpia, d’ús exclusiu per als nostres clients, que et garanteix la màxima velocitat i fiabilitat.

Proximitat

Som un operador local i sempre estem a prop teu per ajudar-te a resoldre qualsevol dubte o problema que tinguis. T’escoltem!

Consulta el nostre carrerer

Esbrina si la nostra xarxa de fibra òptica està disponible a la teva casa o negoci, o bé arribarà pròximament.

Afegeix els serveis que necessitis

Combina la teva fibra òptica amb les nostres tarifes de telefonia mòbil, o inclou opcions addicionals com el WIFI 100 x 100. Què et fa falta?

PROTOCOLS DE SEGURETAT

Quines mesures de seguretat segueixen els instal·ladors de Cingles Comunicacions?

Els nostres instal·ladors han rebut formació específica per garantir la màxima seguretat i higiene durant els serveis d’instal·lació. Totes les visites es realitzen amb cita prèvia i els nostres tècnics van equipats amb guants, mascareta i mono, que es llencen en acabar la visita. També es desinfecten les mans amb sabó i agua o gel hidroalcohòlic abans i després de cada visita.