WiFi 100x100

Et garantim el 100% de la cobertura WiFi a tot l’habitatge o local

CIN

Què és?

El servei WiFi 100×100 consisteix en garantir el 100% de la cobertura WiFi a tot l’habitatge/local i estances interiors mitjançant la instal·lació d’uns terminals per part de Cingles.

Aquest servei és per a ús exclusiu dels clients de Cingles. Cingles recomana als seus clients guardar apropiadament les contrasenyes d’accés a les xarxes per a ús domèstic i a fer-ne un ús responsable per a la seva seguretat i privacitat.

Els terminals seguiran sent propietat de Cingles, durant tota la prestació del servei. En conseqüència, en el moment de la finalització de la prestació del servei, el client es compromet a retornar els terminals a Cingles, o permetre que personal de Cingles pugui procedir a la recollida dels mateixos en el seu domicili.

En el cas que el client no procedeixi a la devolució, no faciliti la mateixa, o bé els terminals no funcionin correctament, el client es compromet a abonar en concepte de sanció establerta de comú acord entre les parts, la quantitat de 150€.   

WIFI 100% TRANS casa

Què inclou el servei WiFi 100x100?

Per només 5€/mes

(IVA INCLÒS)

  • Cobertura fins a 300 metres quadrats.
  • Instal·lació gratuïta al domicili o local del client per part d’un tècnic expert de Cingles.
  • Suport dels tècnics de Cingles en la descàrrega d’una app mòbil que permetrà a l’usuari veure el tipus de xarxa i els dispositius connectats al router i gestionar el nom i la contrasenya de la xarxa WiFi.  Aquesta App permet bloquejar usuaris no autoritzats amb un sol toc i també és compatible amb el control parental per ajudar als menors a navegar per Internet de forma segura i protegir la privacitat dels usuaris.
  • Plataforma en el núvol mitjançant la qual els tècnics de Cingles  proporcionen suport  i ajuda per a detectar incidències i solucionar avaries. El client consenteix expressament l’accés pel personal de Cingles a la seva app per a la prestació d’aquest servei d’assistència.

Com puc contractar-ho?

Molt fàcil. Truca’ns al

o bé envia’ns un missatge i contactarem amb tu