Escull la teva tarifa de mòbil

Oi que tries un telèfon mòbil que s’adapti a les teves necessitats? Doncs ara també pots escollir una tarifa de mòbil a la teva mida: al millor preu, amb les trucades i l’Internet que et calguin, sense permanència i seleccionant la xarxa que vulguis.

Per menys de 10€ al mes

TARIFA RIU

7 Gb

7,90€/mes

TARIFA BALLA

20 Gb

9,95€/mes

Per menys de 15€ al mes

TARIFA SALTA

40 Gb

11,90€/mes

Per menys de 20€ al mes

TARIFA CORRE

60 Gb

15,90€/mes

TARIFA VOLA

80 Gb

19,90€/mes

* Cobertura Movistar: Superats els 6.000 (només TARIFA VOLA) o 3000 (ALTRES TARIFES) minuts s’aplicarà la següent tarifa: 0,06 € /min · 0,242 €/establiment de trucada · 0,145 € /SMS · 0,738 €/SMS internacional. (iva inclòs).  

* Cobertura Orange: Superats els 3.000 minuts s’aplicarà la següent tarifa: 0,084  €/ Min · 0 €/establiment de trucada · 0,097 € /SMS · 0,24€/SMS internacional. (iva inclòs).

Contacta amb nosaltres si estàs interessat en les nostres tarifes

Digues-nos què necessites i et responem

A Cingles Comunicacions t’ho posem fàcil: contracta una nova línia o porta el teu mòbil al nostre operador sense desplaçar-te ni haver de fer cues.

Només has d’emplenar el formulari amb les teves dades i indicar-nos la tarifa de telefonia mòbil que t’interessa, així com si vols afegir algun extra.

Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic o telèfon per iniciar el procés de contractació i ben aviat podràs començar a gaudir del teu nou pla de telefonia mòbil.

Veuràs que passar-te a Cingles Comunicacions és fàcil i ràpid: nosaltres ens encarreguem de tot!

CIN

Tria la cobertura que millor t'encaixi

No ens casem amb ningú

Som un operador de telecomunicacions independent i el nostre objectiu és oferir-te sempre la millor qualitat de servei. Per això som de les poques companyies que et permeten triar la xarxa de telefonia mòbil que tingui la millor cobertura a la teva zona. Només has d’indicar-nos si prefereixes tenir el teu pla de telefonia mòbil amb Movistar o Orange i nosaltres ens encarreguem de configurar i fer-te arribar la teva nova targeta SIM.

Preguntes Freqüents

Aquí trobaràs resposta a algunes de les preguntes més habituals sobre telefonia mòbil.

Puc mantenir el meu número de telèfon?

Sí, es fa la portabilitat del número sense cap cost associat.

Com puc canviar el meu PIN?

Depen del telèfon mòbil que tinguis, truca’ns i t’ajudem.

Què faig si m’equivoco en teclejar el PIN?

En cas d’equivocar-te tres cops en teclejar el PIN hauràs d’introduir el codi PUK.

Quina cobertura tinc?

Els nostres proveïdors de xarxa són Movistar i Orange, de manera que en funció de la tarifa mòbil que triïs podràs gaudir de la mateixa cobertura que qualsevol client que tingui la seva línia amb Movistar o Orange.

He oblidat el meu codi PIN (o el PUK), com puc recuperar-lo?

Per recuperar-lo has de posar-te en contacte amb al nostre Servei d’Atenció al Client 900181776 i t’indicarem com fer-ho.

He perdut el meu mòbil. El puc bloquejar?

Has de posar-te en contacte amb al nostre Servei d’Atenció al Client 900181776 i indicar-ho.