MIRA LES NOSTRES PROMOCIONS DE TARIFES MÒBILS

Escull la teva tarifa de mòbil

Oi que tries un telèfon mòbil que s’adapti a les teves necessitats? Doncs ara també pots escollir una tarifa de mòbil a la teva mida: al millor preu, amb les trucades i l’Internet que et calguin, sense permanència i seleccionant la xarxa que vulguis.

TARIFA RIU

9,90€/mes

12Gb

TARIFA BALLA

10,90€/mes

15Gb

TARIFA SALTA

12,90€/mes

20Gb

TARIFA CANTA

13,90€/mes

25Gb

TARIFA CORRE

16,90€/mes

40Gb

TARIFA VOLA

19,90€/mes

60Gb

* Cobertura Movistar: Superats els 6.000 (només TARIFA CORRE) o 3000 (ALTRES TARIFES) minuts s’aplicarà la següent tarifa: 0,06 € /min · 0,242 €/establiment de trucada · 0,145 € /SMS · 0,738 €/SMS internacional. (iva inclòs).  

* Cobertura Orange: Superats els 3.000 minuts s’aplicarà la següent tarifa: 0,084  €/ Min · 0 €/establiment de trucada · 0,097 € /SMS · 0,24€/SMS internacional. (iva inclòs).

Promocions especials de tarifes mòbil

Estàs de sort, ja que per tans sols 2 €/mes addicionals et pots endur un munt de gigues més: la Tarifa Salta passa de 20Gb a 25Gb, la Tarifa Corre de 40Gb passa a 55Gb i la Tarifa Vola passa de 60Gb a 80Gb. Increïble però cert. Contacta’ns ara i gaudeix de les nostres promocions en tarifes de mòbil.

Promo Mobil
Promo Mobil

Contacta amb nosaltres si estàs interessat en les nostres tarifes

Digues-nos què necessites i et responem

A Cingles Comunicacions t’ho posem fàcil: contracta una nova línia o porta el teu mòbil al nostre operador sense desplaçar-te ni haver de fer cues.

Només has d’emplenar el formulari amb les teves dades i indicar-nos la tarifa de telefonia mòbil que t’interessa, així com si vols afegir algun extra.

Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic o telèfon per iniciar el procés de contractació i ben aviat podràs començar a gaudir del teu nou pla de telefonia mòbil.

Veuràs que passar-te a Cingles Comunicacions és fàcil i ràpid: nosaltres ens encarreguem de tot!

CIN

Tria la cobertura que millor t'encaixi

No ens casem amb ningú

Som un operador de telecomunicacions independent i el nostre objectiu és oferir-te sempre la millor qualitat de servei. Per això som de les poques companyies que et permeten triar la xarxa de telefonia mòbil que tingui la millor cobertura a la teva zona. Només has d’indicar-nos si prefereixes tenir el teu pla de telefonia mòbil amb Movistar o Orange i nosaltres ens encarreguem de configurar i fer-te arribar la teva nova targeta SIM.

Preguntes Freqüents

Aquí trobaràs resposta a algunes de les preguntes més habituals sobre telefonia mòbil.

Puc mantenir el meu número de telèfon?

Sí, es fa la portabilitat del número sense cap cost associat.

Com puc canviar el meu PIN?

Depen del telèfon mòbil que tinguis, truca’ns i t’ajudem.

Què faig si m’equivoco en teclejar el PIN?

En cas d’equivocar-te tres cops en teclejar el PIN hauràs d’introduir el codi PUK.

Quina cobertura tinc?

Els nostres proveïdors de xarxa són Movistar i Orange, de manera que en funció de la tarifa mòbil que triïs podràs gaudir de la mateixa cobertura que qualsevol client que tingui la seva línia amb Movistar o Orange.

He oblidat el meu codi PIN (o el PUK), com puc recuperar-lo?

Per recuperar-lo has de posar-te en contacte amb al nostre Servei d’Atenció al Client 900181776 i t’indicarem com fer-ho.

He perdut el meu mòbil. El puc bloquejar?

Has de posar-te en contacte amb al nostre Servei d’Atenció al Client 900181776 i indicar-ho.